Kundecases

Uvildig rådgivning gav overblik over økonomien

NN, der har valgt at være anonym, er direktør i et større dansk datterselskab af en global virksomhed. Han og hans kone bor i Nordsjælland og har ingen økonomiske problemer i dagligdagen.

Hverken min kone eller jeg interesserer os specielt meget for penge – alt det med aktier, realkredit og den slags er temmelig uinteressant. Vi betaler vores regninger og sætter penge ind på bankkontoen – og har vel så regnet med, at hvis der var noget, vi skulle vide, ville vores bankrådgiver fortælle os det,

– forklarer NN.

Tilfældet gjorde, at familien mødte Kristian Klinge fra Dansk Finansvejledning, og efter en længere snak blev man enige om, at han skulle gennemgå familiens økonomi.

Det er klart, at når man er som os, er der altid en lille dårlig samvittighed, der gnaver – fordi man jo godt ved, man bør kigge den slags igennem. Men nu havde vi fundet et menneske, vi havde tillid til, og han gennemgik alle vores papirer – og fandt undervejs en bank til os, der var billigere,

– forklarer NN og fortsætter:

Kristian og Dansk Finansvejledning spiller med åbne kort, og det er betryggende. De er ikke “gift” med én bestemt bank, og det giver en helt anden og langt mere uvildig rådgivning end jeg ville få hos min gamle bankrådgiver. Så Kristian har sparet mig for både bøvl og unødige udgifter, og samtidig har jeg fået overblik over min økonomi, så jeg ikke behøver at skulle sætte mig ind i en masse ting, der ikke interesserer mig specielt meget.