Privat

Bankskifte

Økonomisk rådgivning ved bankskifte

Har du fuldstændig overblik over dine forskellige bankvilkår – herunder renter og gebyrer? Og har du den rigtige lånestruktur? Sikkert ikke – for det har de færreste.

Dansk Finansvejledning hjælper dig med at få skabt synlighed og overblik – både over de direkte og de skjulte omkostninger. Dette gør vi at gennemgå din privatøkonomi, for at klar lægge hvilke muligheder der forefindes. Derved kan vi, med udgangspunkt i dine ønsker og behov, ændre på udgangspunktet således privatøkonomien bliver optimeret. Det kan være i forbindelse med boligkøb, pensioner, investering, arv, nyt job etc.

Hvis du kan spare på gebyrer og samtidig få en mere attraktiv rente, er du så interesseret i at skifte bank?
Dansk Finansvejledning har indgået en fordelagtig aftale med en række større pengeinstitutter. Aftalen sikrer, at du får netop den pris, der er rigtig for dig. Det betyder, at du som kunde i Dansk Finansvejledning oftest kan spare rigtig mange penge – samtidig med at dine individuelle behov tilgodeses.

Det foregår på følgende måde: Sammen med dig udarbejder vi et licitationsmateriale med en optimeret privatøkonomi, som vi sender ud til to til fire banker, der så vender tilbage med tilbud på dine bankforretninger. Dem gennemgår vi sammen, hvor vi beskriver fordele og ulemper ved de forskellige alternativer. Herefter er det op til dig at træffe den endelige beslutning.

Ønsker du at skifte bank, kan vi tilbyde dig denne service gratis. Ønsker du derimod kun at få overblik over dine nuværende bankvilkår og få oplyst dit besparelsespotentiale – men ikke at skifte bank – vil en sådan gennemgang koste dig min. 1.500 kr.‍