Historien om os

Efter mange år i den finansielle og industrielle branche har vi opbygget et solidt erfaringsgrundlag til at vejlede og rådgive virksomheder og private til at optimere deres finansielle og økonomiske strukturer. Det er meget få virksomheder og private, der har ressourcer og lyst til løbende at få bekræftet, hvorvidt man har den rigtige finansielle struktur og konstatere, at der betales den rigtige pris for varen.I 2004 startede Dansk Finansvejledning, der tilbyder denne ressource for private og virksomheder. Derudover tilbyder Dansk Finansvejledning også at foranledige et bankskifte, såfremt dette er fordelagtigt for familien eller virksomheden.

Filosofien bag

Tanken bag Dansk Finansvejledning er, helt grundlæggende, at give kunderne de samme muligheder, som vi selv har søgt – nemlig at få økonomisk overblik og økonomisk frihed. Selv om man er en moderne og dynamisk virksomhed, kan man godt hylde gammeldags dyder som høj etik, grundighed og ‘rettidig omhu’. Det er nøglebegreber i forretningsfilosofien hos Dansk Finansvejledning.
Dansk Finansvejlednings fornemmeste mål er at klæde sine kunder på til selv at kunne træffe de valg, der giver større økonomisk frihed og et bedre liv. Dansk Finansvejledning er underlagt Finanstilsynet og har licens herfra som boligkreditformidler, samt finansiel rådgiver.

Mød os